Koffie op het werk moet ook goed zijn!

Wat is er aan de hand met lekkere koffie & thee?

Tijdens bezoeken aan bedrijven of instellingen spreek ik vaak met facilitair managers of inkopers. Zij vragen zich regelmatig af of de koffie en theevoorziening niet beter kan. Bovendien vraagt men zich af of er niet teveel betaald wordt voor het dagelijkse kopje koffie. Het is duidelijk dat deze zeer belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde nu eenmaal niet eenvoudig is te optimaliseren. De reden hiervoor is waarschijnlijk de onoverzichtelijke markt voor koffie & thee, apparatuur, onderhoud van die apparatuur en de financiering. Er zijn namelijk veel verschillende aanbieders die een zeer uiteenlopend productaanbod aanbieden. Hierdoor zijn er veel verschillende zetmethoden in omloop die ieder specifieke voor- en nadelen hebben. Verder moet er gekozen worden uit verschillende ingrediënten leveranciers, apparaten en onderhoudsdiensten. Er zijn dus wel een aantal lastige keuzen te maken.

Wat kunt u doen om lekkere koffie & thee op het werk te realiseren?

Hoewel dit voorlopig wel niet zal veranderen zou het toch wenselijk zijn om lekkere koffie & thee te kunnen drinken tegen een schappelijke prijs. In de presentatie met de titel: “Koffie – Maak de juiste keus”, wordt uitgelegd waar u op moet letten. Wellicht dat dit kan helpen een juiste afweging te maken. Als u er vragen, opmerkingen of aanvullingen op hebt hoor ik het natuurlijk graag.
Naast het ingrediënt koffie of thee is ook de machine waarmee de koffie of thee bereid wordt van grote invloed op de smaak. En heeft u die machine(s) eenmaal staan dan zijn zaken als onderhoud en reactietijd ook best belangrijk voor de mate waarin u tevreden bent over het koffieconcept. Hierover kunt u meer vinden op de website www.dekoffieconsultant.nl of een vraag stellen op info@dekoffieconsultant.nl.
Tenslotte de klant of relatie die u op de zaak of in de instelling ontvangt. Wat zet u die voor? Een kop thee of koffie die lijkt te communiceren: “Wij hebben eigenlijk geen zin in u”? Of wilt u toch liever dat hij of zij zich hartelijk welkom voelt? Denk er eens over na hoe de koffie bij u die communicatierol invult.

Meer weten?

De Koffie Consultant adviseert en ondersteunt bedrijven, overheid en Horeca bij het kiezen van een passend koffieconcept. Dat doen wij bovendien geheel onafhankelijk van toeleveranciers. Wij realiseren voor onze klanten uit de doelgroepen Bedrijven, Instellingen en Horeca koffievoorzieningen met echt lekkere koffie & thee waarbij het kostenaspect niet uit het oog verloren wordt. Wilt u hier meer over weten? Klik hier.

Of kijk op http://www.dekoffieconsultant.nl/

Advertenties

Over Stuivenberg

Geheel onafhankelijk adviseren van bedrijven, instellingen, overheden en horeca inzake het te voeren concept voor koffie & thee. Tevens begeleiden van deze doelgroep bij het aankooptraject. Betere koffie, thee en andere warme dranken voor de beste prijs.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s